Keresőoptimalizálás (SEO)

6

Téma

6

Videó

Haladó

Szint

Időtartam

26.990 Ft

42.000 Ft

Ár

A képzésről

“Keresőoptimalizálás (SEO)” című képzés azt mutatja meg, mik azok a technikai elemek és lépések, amelyet minden weboldal tulajdonosnak meg kell(ene) tenni, ha szeretné a honlapját a TOP 10-ben tudni hirdetési költés nélkül. Időigényes, de hosszú távon magasan megtérülő folyamat ez, amely már haladó szakmai ismereteket igényel, de – jó hír – ezek megtanulhatóak. 🙂 

Olyan alapbeállításokat fogsz itt tanulni, ami talán elsőre ismeretlen lesz, de ahogy megyünk bele a részletekbe, el fogod tudni sajátítani, szóval bárki által megtanulható. Segítek, mindent magyarázok, amit utána a saját weboldaladon is egyből alkalmazhatsz. 

A képzés tartalma:

  • 6 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

Weboldal tulajdonosoknak, marketingeseknek, cégvezetőknek, akiket érdekel, hogyan működnek a keresőmotorok, és szeretnének előrébb kerülni a Google és más keresőrendszerek (Bing, Yahoo) találati listáján. Akik nem egyszerűen egy weboldalt szeretnének, hanem egy vevőszerző-, és bevételt hozó honlapot üzemeltetni.

Képzés módja?

képzés  6 videóban mutatja meg a keresőoptimalizálás alapjait. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Betekintést kap a hallgató, hogyan működnek a keresőmotorok, ami az alapján az egész SEO-nak, és ami alapján kell gondolkodnia egy weboldal tulajdonosnak, ha optimalizálni akarja a honlapját.

Ezt a 3 fő elemet kell megismerned, hogy a SEO alapjaival tisztában legyél. Egy átfogó videó, hogy átlásd az egész témát, amely a továbbiakban kerül részletesebb kibontásra.

Mi az a technikai SEO, és melyek az elemei? Ez alapján mit és hogyan kell a weboldalon módosítani, optimalizálni? Ebben segít ez a videó.

“The content is the king”- ahogy a SEO mondás tartja. De hogyan kell jó tartalmat gyártani és írni a weboldalra, és ehhez hogy találom meg a megfelelő kulcsszavakat. És mi van még ezen túl is. Erről szól ez a videó.

A SEO-zás 3. szintje, ami legalább olyan fontos, mint az első kettő. De mi az “Lapról kívül” SEO? Itt most kiderül.

Ha WordPress weboldalad van, ennek a bővítményneka  használata szinte kötelező. Továbbá lényegesen meg fogja könnyíti az oldalad SEO-ra optimalizálását. Rövid technikai bemutató az egyik legkedveltebb SEO pluginról.

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

kurzus 3

Facebook hirdetések készítése profi módon (haladó)

Egy igazán teljes körű, a Facebook Hirdetéskezelő kampánylehetőségeit részletesen bemutató oktatóanyag sok magyarázattal és tippel.

Facebook hirdetések készítése profi módon

11 videó - 2:45 óra
tovább

kurzus 5

Google Ads keresőhirdetések

Hogyan működnek az Ads hirdetések és hogyan készíts ütős keresőhirdetéseket, amivel a találati lista elejére kerülhet céged.

Google Ads keresőhirdetések

8 videó - 3 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.