Facebook hirdetések készítése profi módon

6

Téma

11

Videó

Haladó

Szint

2:45ó

Időtartam

28.990 Ft

43.990 Ft

ár

A képzésről

“Facebook hirdetések készítése profi módon” című képzés érthetően és részletesen bemutatja és megtanítja neked, hogyan fogsz tudni hirdetéseket indítani és kivitelezni a Facebook felületén. Itt ne gondolj az “Emeld ki a bejegyzésed” Facebookos üzenetre, azt mindenki meg tudja csinálni! Mostantól a hirdetéseidet profin és sokkal pontosabb célzás mentén tudod majd elkészíteni.

A Hirdetéskezelőben található 11-féle kampánycél közül kiválasztjuk azt, amire neked a vállalkozásod  szempontjából a leghatékonyabban fog működni. Ezt követően lépésről-lépesre végig is kattintjuk a folyamatot a videók segítségével, hogy pontosan tudd, mit kell tenned, ha már “élesben” magad fogod készíteni.

A képzés tartalma:

  • 11 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

A képzés szinte mindenkinek hasznos és gyakorlatias tudást ad, aki a Facebookon hirdet. Mondhatnánk, lehet enélkül is, de nem érdemes. És akkor miért égetnéd a hirdetési budget, ha lehet ezt profin is csinálni? Javasolt mindenkinek, aki szeretné önállóan, marketinges cégtől függetlenül ezt ismerni és kivitelezni.

Képzés módja?

képzés  11 videóban mutatja meg a Facebook hirdetések készítését gyakorlatban. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Bevezetés-beköszöntő-miről lesz szó!

Időtartam: 4:32

A Hirdetéskezelő felület bemutatása és a Facebook hirdetési kampány struktúrájának megismerése. Az első lépések, amelyben megmutatom, hogyan indulj el.

Időtartam: 9:19

A Facebookon jelenleg 11-féle kamánytípus van. Ez azt jelenti, hogy az üzleti céljaidtól függően ennyifélét indíthatsz. Hogy pontosan melyik mire jó, ezt mutatja be ez a videó.

Időtartam: 11:13

A jó hirdetési kampányhoz egy sor beállítást és célzást kell ismerned, és azokat jól alkalmazni. Ebből a videóból megtanulod, hol mit tudsz majd profin beállítani.

Időtartam: 16:08

Már mindent beállítottál, szuperek a célzások. De mitől működik jól egy hirdetés? Milyen formai lehetőségek vannak rá a Facebookon? Hogyan operálja a képi anyaggal és a szöveggel? Midezt itt fogod megtudni.

Időtartam: 13:35

Remarketing Facebook kampány  kivitelezésének lépései.

Időtartam: 17:23

A kész hirdetéseket menetközben és a kampány végén is érdemes elemezni, kiértékelni. Hogy milyen lehetőségek vannak erre a Facebookon, erre ad választ ez az anyag.

Időtartam: 2.59

4 nagyobb csoportba soroltam be az egyes kampányfajtákat, hogy lehetőleg valamennyit megismerd. Az 1. csoportban Elérés és Forgalom típusú kampányt kattintunk végig.

Időtartam: 28:04

4 nagyobb csoportba soroltam be az egyes kampányfajtákat, hogy lehetőleg valamennyit megismerd. Az 2. csoportban lévőket ebben a videóban kattintjuk végig.

Időtartam: 12:14

 

4 nagyobb csoportba soroltam be az egyes kampányfajtákat, hogy lehetőleg valamennyit megismerd. Az 3. csoportban az Érdeklődőkereső és Üzenet kampányról lesz szó.

Időtartam: 25,0

4 nagyobb csoportba soroltam be az egyes kampányfajtákat, hogy lehetőleg valamennyit megismerd. Az 4. csoportban a Konverziós és Katalógus alapú kampányt kattinjuk végig.

Időtartam: 26:27

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

Kurzus 2

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

Facebook üzleti célokra történő használatának megismerése, a felület lehetőségeinek bemutatása, oldalkezelés, posztolási ötletek és sok minden más.

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

10 videó - 3:08 óra
tovább

kurzus 4

üzleti instagram 1x1

Instagram használata üzleti célokra. Miért jó egy vállalkozásnak, ha az Instagramon is jelen van. Egy oktatóanyag arról, mire és milyen eszközökkel lehet ennek lehetőségeit kihasználni.

üzleti instagram 1x1

7 videó - 2 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.