Google Ads keresőhirdetések

8

Téma

8

Videó

Haladó

Szint

Időtartam

26.990 Ft

42.000 Ft

Ár

A képzésről

“Google Ads keresőhirdetések” című képzés egy komplex és átfogó tudást ad mindazoknak, akik a Google rendszerében szeretnének hirdetni, és a találati listák elején szerepelni. A Google hirdetési rendszere sokféle típusú hirdetési formára ad lehetőséget. A képzés elején erről kap a hallgató rövid áttekintést, majd ezt követően a Google Ads keresőhirdetés-készítést ismerheti meg a gyakorlatban. 

A képzés segítségével a vállalkozásodnak önálló Google Ads fiókja lesz, amelyben bármikor a későbbiekben tudsz kampányokat elindítani és kivitelezni (nemcsak kereső-, hanem YouTube vagy Gmail hirdetéseket is akár). A képzés alatt konkrét hirdetési kampányt hozzunk létre lépésről-lépésre lekattintva, sok gyakorlati tanáccsal és beállítási javaslattal.

A képzés tartalma:

  • 8 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

Minden vállalkozás-, weboldal-, valamint webshop tulajdonosnak, marketingesnek. Gyakorlatilag mindenkinek szól, aki szeretne a Google találati lista elején szerepelni. Aki online marketinggel foglalkozik, javasolt legalább ezt az online eszközt behatóbban megismerni.

Képzés módja?

képzés  8 videóban mutatja meg a Google keresőhirdetés-készítés világát. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Gondoltad volna, hogy a YouTube-n látott hirdetést is a Google Ads fiókból kell elindítani? Általános áttekintés az egyes Google kampánytípusokról.

Ha még nem rendelkezel Google Ads fiókkal, ez egy hasznos videó lesz, hogyan indulj el. Ez lesz a Google hirdetéskészítés 1. lépése.

A Google fiókba belépve egy sor funkciót és menüpontot fogsz látni. De mi mire használható-, mit hol fogsz tudni megnézni? Ebben fog ez a videó segíteni.

Most hogy már ismered a kezelőfelületet, fel kell építened a kampányodat, és meg kell találnod azokat a kulcsszavakat, ami alapján feltehetően a te vevőid is keresnek.

Konkrét gyakorlati példán keresztül bemutatásra kerülnek az egyes  Hirdetésbővítmények, amikkel a hirdetéseidet “gazdagíthatod”.

Most hogy már mindent tudsz és láttál, elkészítjük közösen az első Google Ads hirdetésedet. 

Hatékony hirdetésszöveget írni nem is olyan egyszerű, főként ha számos Google-s irányelvre, szabályra is kell figyelni. Ezt tanulod meg ebből a videóból.

Megismered ezt a “bűvös” szót és a hozzá kapcsolódó hirdetési formát, ami az egyik leghatékonyabb online lehetőség, tehát kár lenne kihagyni és nem alkalmazni.

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

kurzus 6

google ads display hirdetések

Google Ads fiók használatának megismerése, majd a display hirdetések készítésének lépései, hogy jelen legyen céged mások weboldalán is!

google ads display hirdetések

7 videó - 3 óra
tovább

kurzus 7

wordpress weboldalkészítés

Honlapkészítési alapok WordPress alapú weboldalak készítéséhez. Ha szorít az idő, így rakj össze egyszerűen és gyorsan egy weboldalt!

wordpress weboldalkészítés

10 videó - 3,5 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.