Hogyan indulj el az online marketingben?

6

TÉMA

8

Videó

Alap

Szint

Időtartam

19.990 Ft

34.990 Ft

ár

A képzésről

A “Hogyan indulj el az online  marketingben” című képzés egy átfogó képet ad röviden mind a marketingről, mint módszerről, gondolkodásmódról, másrészt részletesen bemutatja a jelenleg használt legfontosabb eszközöket, amelyeket érdemes használni a digitális térben, és neked mind vállalkozó vagy cég jó, ha ismered.

A képzés abban fog segíteni, hogyan kialakítsd ki a saját kommunikációs stratégiádat azáltal, hogy megismered az ehhez szükséges online eszközöket és azok lehetőségeit. Nagyon jó alapozó mindenkinek, de kifejezetten olyan vállalkozóknak, akik szeretnék behatóbban megismerni és  – akár – maguk végezni a cég marketinges feladatait.

A képzés tartalma:

  • 8 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

A képzés egy jó alapot ad mindenkinek, akit érdekel az online marketing. Annak is, aki csak egy rálátást szeretne kapni róla, és annak is, aki szeretné komolyabban megismerni és használni, mert jól megalapozza a további kurzusok anyagát.

Képzés módja?

 A képzés  8 videóban mutatja meg az online marketing világát. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Rövid összefoglaló, miről lesz szó, miben segít neked majd ez a videókurzus? 

Időtartam: 7:17

  • Stratégia megalkotása, a tervezés lépései és feladatai
  • Business célok: kérdések, amikre tudnunk kell válaszolni
  • 3 kritikus siker faktor
  • “Tartsd mindig szem előtt”!
  • Milyen egy jó hirdetés?

Időtartam: 21:36

Ahhoz, hogy ismerjük az online rendszerek előnyét, tudnunk kell, miben különböznek az offline rendszerekhez képest. Összehasonlítjuk az online és offline lehetőségek előnyét és hátrányát, megnézzük melyik mikor és mire jó.

Időtartam: 13:36

Ahhoz, hogy képes legyél az online hirdetések és rendszerek világában eligazodni, ismerned kell néhány alapfogalmat. Ezekkel rendszeresen találkozhatsz, ezért nem árt már az elején tisztázni, mi mit is jelent.

Időtartam: 28:58

Ez a rövid videó összefoglalja azokat az eszközöket, amelyeket az online térben lehet használni. Lényegében megalapozza a következő videót és a további kurzusok anyagát, ahol az egyes elemek részletesen bemutatásra kerülnek. 

Időtartam: 3:34

A nagy kérdés mindig: Hol hirdessek? A videó részletesen bemutatja az online hirdetési felületeket. Kitér a lehetséges alternatívákra és elméleti szinten (gyakorlati bemutatása a további kurzusok tananyaga) valamennyit megismerteti.

Időtartam: 12:56

Tekintve, hogy nagy a téma, ezért 2 videóban került ez a fejezet rögzítésre.

Időtartam: 15:06

Nem is gondolnánk, mennyi egyéb hasznos eszköz érhető el az interneten, vagy a Google eszközrendszerében. Ezek jelentősen megkönnyítik a munkát és  ezért napi szinten érdemes ismerni, használni őket.

Időtartam: 15:06

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

Kurzus 2

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

Facebook üzleti célokra történő használatának megismerése, a felület lehetőségeinek bemutatása, oldalkezelés, posztolási ötletek és sok minden más.

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

10 videó - 3:08 óra
tovább

kurzus 4

üzleti instagram 1x1

Instagram használata üzleti célokra. Miért jó egy vállalkozásnak, ha az Instagramon is jelen van. Egy oktatóanyag arról, mire és milyen eszközökkel lehet ennek lehetőségeit kihasználni.

üzleti instagram 1x1

7 videó - 1:54 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.