Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

7

Téma

10

Videó

Alap

Szint

Időtartam

28.990 Ft

43.990 Ft

ár

A képzésről

Az “Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)” című képzés megtanítja, hogyan használd a Facebookot üzleti céljaid elérésében. Segíteni fog egy induló vállalkozás esetén az üzleti oldal létrehozásában, a különböző beállítások és felületek (elemzés) megismerésében, a különböző posztolási lehetőségek tekintetében.

Ha használod a Facebookot napi szinten magánemberként, még nem biztos, hogy kihasználod azokat a tulajdonságait, amit cégvezetőként, marketingesként lehetne. Ebben fog ez a képzés segíteni. A kurzus végén rövid betekintést kapsz a hirdetési felületről is (Hirdetéskezelő) elméleti szinten. A konkrét hirdetéskészítést és annak gyakorlatát a “Facebook hirdetések készítése profi módon (haladó)” kurzusnál tanulhatod meg.

A képzés tartalma:

  • 10 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

Minden vállalkozónak és cégnek, aki jelen akar lenni a közösségi médiában. Aki profin akarja csinálni, és nem elégszik meg a személyes profillal, hanem az üzelti oldal lehetőségeit is ki akarja használni.

Képzés módja?

képzés  10 videóban mutatja meg a Facebook üzleti oldalt. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Bevezetés- köszöntés-ráhangolódás 🙂 

Időtartam: 6:01

Facebook oldal létrehozása lépésről-lépésre. Mindent mutatok és magyarázok, sőt javaslatokat is teszek az egyes beállításokra, lehetőségekre. Gyakorlati példával.

Időtartam: 14:37

Hogyan szabd testre az Oldalad menümenüsorát, mely részek legyenek kitöltve, és ezeket hol tudom beállítani? Kik az Oldalkedvelőim? Instagram és Facebook fiókomat hol tudom összekötni? Mik azok a szerepkörök, és hol állítom be ezeket? Mindezekre és sok minden másra választ kapsz ebben a leckében.

Időtartam: 30:23

Még további hasznos beállítási információk.

Időtartam: 8:31

Megismerjük a Facebook Elemzések oldalát és kihasználjuk az online marketing épp egyik legnagyobb előnyét, hogy konkrét számaink és adataink lesznek a működésről. Ezáltal tudunk optimalizálni és javítani a kommunikációs stratégiánkon.

Időtartam: 9:31

Hol és hogyan hozzak létre Facebook posztot, és milyen posztolási technikák, formák, lehetőségek vannak? Gyakorlati példán keresztül végigmegyünk egy konkrét megjelenési formán is. Továbbá lesznek posztolási tippek és megmutatom, hogy néz ki egy havi posztterv.

Időtartam: 45:21

AZ előző videó folyatása amelyben már egy konkrét bejegyzést is létre hozunk.

Időtartam: 13:53

Egy videó a videós tartalmakról :-).  Számtalan konkrét videókészítő felületet ismerhetsz meg ebből a leckéből, ahol jó minőségű videókat készíthetsz gyorsan és egyszerűen.

Időtartam: 23:80

Megmutatom, hol kell valójában egy hirdetést a Facebookon elindítani. Mi a Facebook hirdetéskészítés logikája, menete, az egész rendszer felépítése. Számtalan beállítás is lehetséges ezen a felületen, ezeket is meg fogod itt ismerni.

Időtartam: 30:48

 

A “híres” 20%-os hirdetési szabály! Most te is megismerheted.

Időtartam: 7:28

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

kurzus 3

Facebook hirdetések készítése profi módon (haladó)

Egy igazán teljes körű, a Facebook Hirdetéskezelő kampánylehetőségeit részletesen bemutató oktatóanyag sok magyarázattal és tippel.

Facebook hirdetések készítése profi módon

11 videó - 2:45 óra
tovább

kurzus 4

üzleti instagram 1x1

Instagram használata üzleti célokra. Miért jó egy vállalkozásnak, ha az Instagramon is jelen van. Egy oktatóanyag arról, mire és milyen eszközökkel lehet ennek lehetőségeit kihasználni.

üzleti instagram 1x1

7 videó - 2 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.