Online videós tananyagok a PROFI ONLINE TANFOLYAM-nál!

Szerezz Digitális tudást és lendítsd fel üzletedet.

Miért válaszd a Profi Online Tanfolyam oktató videóit?

Fejlesztd online tudásodat és szerezz versenyelőnyt!

bárhol, bármikor

Rugalmasan és flexibilisen igazítható igényeidhez és szabadidődhöz: a videókat bármikor meg tudod nézni, amikor időd engedi. Vagy akár vissza is ugorhatsz bennük, ha valahol elakadnál.

Biztos tudás

Átfogó online marketing ismeretek, részletesen minden az online eszközökről. Gyakorlatias módon, konkrét példák mentén, sok magyarázattal. Mindent egy helyen meg fogsz találni online marketinggel kapcsolatban.

online

A tudás házhoz jön: otthonról, kényelmesen és biztonságosan tanulhatsz. Önállóan de mégsem egyedül: a saját tempódban tudsz haladni, és mindent részletesen magyarázok és bemutatok a videók alatt.

online marketing győr

Üdvözöllek!

ez itt a profi online tanfolyam

Budainé Szabó Júlia vagyok, A Profi Online Tanfolyam alapítója és oktatója, a LAVENDER Design cég vezetője. Több éves marketinges és online tapasztalattal menedzselem és kivitelezem cégek online marketing munkáját. Oktatási céllal 2019 év elején indítottam el személyes, élő tanfolyamomat Győrben. Az online tananyagok iránti egyre nagyobb igény és szélesebb körű elérhetőség hívta életre a tananyagok itt található videós formáját. Nézz körül, a oktatóanyagok szerteágazóak és szinte minden igényt lefednek. Remélem, találsz az érdeklődésednek és igényeidhez illeszkedő tananyagot, és mielőbb hasznosítható tudást szerzel!

Kurzus 1

Hogyan indulj el az online marketingben?

Online marketing alapok: komplex és teljes körű áttekintés az online térben használt és javasolt főbb online felületek és eszközök kapcsán. A képzés célja, hogy kellő alapokkal rendelkezz a további, már részletes tananyagokhoz. Alapozáshoz, kezdőknek mindenképpen javasolt!

Hogyan indulj el az online marketingben?

8 videó - 2 óra
TOVÁBB

Kurzus 2

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

Facebook üzleti célokra történő használatának megismerése, a felület lehetőségeinek bemutatása, oldalkezelés, posztolási ötletek és sok minden más.

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

10 videó - 3 óra
tovább

kurzus 3

Facebook hirdetések készítése profi módon (haladó)

Egy igazán teljes körű, a Facebook Hirdetéskezelő kampánylehetőségeit részletesen bemutató oktatóanyag sok magyarázattal és tippel.

Facebook hirdetések készítése profi módon

11 videó - 2:45 óra
tovább

kurzus 4

üzleti instagram 1x1

Instagram használata üzleti célokra. Miért jó egy vállalkozásnak, ha az Instagramon is jelen van. Egy oktatóanyag arról, mire és milyen eszközökkel lehet ennek lehetőségeit kihasználni.

üzleti instagram 1x1

7 videó - 2 óra
tovább

kurzus 5

Google Ads keresőhirdetések

Hogyan működnek az Ads hirdetések és hogyan készíts ütős keresőhirdetéseket, amivel a találati lista elejére kerülhet céged.

Google Ads keresőhirdetések

8 videó - 3 óra
tovább

kurzus 6

google ads display hirdetések

Google Ads fiók használatának megismerése, majd a display hirdetések készítésének lépései, hogy jelen legyen céged mások weboldalán is!

google ads display hirdetések

7 videó - 3 óra
tovább

kurzus 7

wordpress weboldalkészítés

Honlapkészítési alapok WordPress alapú weboldalak készítéséhez. Ha szorít az idő, így rakj össze egyszerűen és gyorsan egy weboldalt!

wordpress weboldalkészítés

10 videó - 3,5 óra
tovább

kurzus 8

Keresőoptimalizálás (SEO)

Így optimalizáld weboldaladat, hogy egyre előrébb kerüljön a találati listán! A kurzus során bemutatásra kerül a SEO 3 fő alappillére külön-külön is részletesen sok gyakorlati tippel.

Keresőoptimalizálás (SEO)

6 videó - 2 óra
tovább

kurzus 9

Google Analytics

Ha már van weboldalad, tudd meg, mi történik rajta! Ebben fog segíteni az Analytics eszköze. Bekötési útmutató és weboldal elemzés sok-sok információval. Minden weboldal tulajdonosnak erősen ajánlott! 🙂

Google Analytics

8 videó - 3 óra
tovább

Lépjünk kapcsolatba!

miben segítsünk neked?

Ha bármi kérdésed van az online oktatással kapcsolatban, küldd el a lenti űrlapot, és igyekszünk mielőbb válaszolni.

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2024 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.