Célunk, hogy megismertessünk a marketing egy olyan részterületével, ami pár éve még csak a tankönyvek utolsó, pár oldalas fejezete volt, de mára úgy kinőtte magát, hogy nincs az a cég, vállalkozás, de akár magánszemély sem, aki ne találkozna egy-egy elemével valamilyen módon. 

Gondolj csak arra, ma hányszor kerestél rá valamire a Google-ben, vagy néztél rá a Facebook oldaladra, de talán a YouTube-on is megnéztél vagy meghallgattál valamit. És akkor még nem is beszéltünk arról, ha már önálló vállalkozással rendelkezel és saját weboldalad van!

Mára már nem csak egy „marketingtool” lett a nagy eszközpalettán, ez valójában A MARKETING. Az online világ és az online marketing!

Sokan, sok helyen kezdtek el már ezzel foglalkozni. Csinálják, tanítják, tanácsot adnak,…, ki így – ki úgy. Sok helyen futhatsz bele különböző e-bookokba, online tréningekbe, de tudunk példát felsőoktatásból is, ahol már szintén követik a jelen kor igényeit, és oktatják speciálisan ezt a területet.

Miben más ez a képzés? – merül fel benned a kérdés.

ÁTFOGÓ és KOMPLEX

Tanfolyamunk anyagát úgy építettük fel, hogy az minél átfogóbban és teljesebben lefedje az online marketing főbb részterületeit.

Hiszen ezért vagy itt!
Ezt szeretnéd minél alaposabban és részletesebben megtanulni!

Külön-külön is megismertetjük veled az egyes területeket, de bemutatjuk a kapcsolódási pontokat is, és egy egységes és komplex integrált rendszerbe helyezzük, hogy ne csak egy-egy részterületét ismerd meg, hanem egy teljes online marketing stratégiát tudjál a tanfolyam után felépíteni.

INFORMATÍV és GYAKORLATIAS

Mindeközben igyekszünk nem egy előadást tartani, és elméletben beszélni arról, ami nagyon is gyakorlat.

Célunk megmutatni, és átadni a tudást, hogy a későbbiekben már te magad is képes legyél egy saját Facebook kampányt elkészíteni, a Google-ben egy keresőhirdetést összeállítani, egy weboldalt hatékonyan felépíteni, vagy keresőoptimalizálni.

A tanfolyamon mindent lépésről-lépésre átveszünk, alaposan körbejárjuk, belemegyünk a részletekbe.

Sőt praktikákat is elárulunk, tanácsokat is adunk.

Lehet kérdezni, problémákat felvetni.

ÉLŐ és TELJES WORKSHOP-SOROZAT

És éppen ez az, amiben mi mást képviselünk a szokásos virtuális képzésektől.

Mi a személyes, face-to face oktatásban hiszünk.

Tantermi keretek között, saját laptopodon követheted nyomon az előadások anyagát, sőt egyből csinálhatod is az előadóval együtt.

Kevés olyan tanfolyamot vagy iskolát tudnál mondani, ahol így oktatnak, igaz?

HELYBEN és ITT GYŐRBEN

A tanfolyam óráit Győrben, könnyen elérhető és megközelítő helyen, a belvárosban tartjuk. Célunk a helyi és régió szinten a Győr közeli területeken élők és működő cégek, vállalkozók és szakmabeli közönség ilyen vonatkozású igényeit kiszolgálni.

Miért is jó ez Neked?

Időt, energiát és főként pénzt spórolsz azzal, hogy nem kell egy ilyen, vagy ehhez hasonló tanfolyam vagy iskola miatt Budapestre utaznod,sok esetben heti 2-szer, több héten keresztül, amíg az oktatás tart.

Nálunk itt, helyben megtudhatsz mindent a témában, ezzel a tudás közvetlen közelségbe kerül számodra, szinte karnyújtásnyira leszel tőle.

Nincs is más teendőd, mint eljönni!

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2024 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.