wordpress weboldalkészítés

8

Téma

10

Videó

Haladó

Szint

3,5ó

Időtartam

26.990 Ft

42.000 Ft

ár

A képzésről

“Wordpress weboldalkészítés” című képzés az egyik legérdekesebb és legtöbb érdeklődésre számot adó kurzus.  Ha már felmerült benned, hogy vállalkozásodnak weboldala legyen, de nem szerettél volna érte százezreket kifizetni, akkor a WordPress weboldalakat neked találták ki. Könnyen elsajátítható és viszonylag gyors weboldalkészítésre ad lehetőséget, amelyet már pár órás tananyaggal el lehet sajátítani. Persze ezek csak az alapok, de indulásnak igazán nagy segítség lesz! 

Ezt a  tananyagot úgy állítottam össze, hogy az is megértse, akinek semmilyen technikai, sőt programozói tudása nincsen. Közérthetően, sok magyarázattal és lépésről-lépésre fogod megtanulni a weboldalkészítés alapjait. Végig “fogom a kezed”, és ha egyszer végigmentél a folyamaton, a következőt már önállóan is el tudod készíteni. És ki tudja? Ha megtetszik, még weboldalkészítő vállalkozásba is foghatsz.

A képzés tartalma:

  • 10 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

Weboldal nélkül ma már egy cég sem létezhet. Így akinek bármilyen profilú vállalkozása is van, weboldalra szüksége lesz. Ezt vagy fejlesztővel elkészítteti, vagy esetleg elsajátítja az alapokat úgy, hogy fejlesztői tudás nélkül pár héten belül egy egyszerűbb weboldalt már össze fog tudni rakni. Ez a képzés nekik szól! 🙂

Képzés módja?

képzés  10 videóban mutatja meg a weboldalkészítés világát. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Sokszor lesz emlegetve ez a bűvös szó “WordPress”, ezért ismerd meg, mi is ez pontosan. Rövid elméleti felvezetés. 🙂 

A weboldal technikai kivitelezése előtt jó tisztába lenni, hogyan és milyen elemekből épül fel egy jól működő weboldal. Van néhány bevált megoldás, amit jó ha tudsz már az elején.

Ha weboldalra nem is, de landing azaz landoló oldalra biztosan szükséged lesz (hirdetésekhez). De mi is ez, és miben más a felépítése egy teljes céges honlaphoz képest? Ebben fog ez a videó segíteni.

Komplett anyag arról, hogy mit kell tenned lépésről-lépésre ahhoz, hogy elindíts egy weboldalt. Hosszú lesz (!), de magyarázok közérthetően mindent és mutatom is.

WP admin felületén történő alapbeállítások, amelyeket szükséges megtenni. Mindjárt kész, és van egy weboldalad! 🙂

Végigmegyünk a honlap admin felületén, a Vezérlőpult egyes menüpontjain, hogy teljesen és tökéletesen átlásd, hogyan épül fel és mitől fut egy weboldal.

A weboldal váza megvan, de még meg kell tölteni tartalommal és ehhez szép és jól felépített oldalak kellenek. Ebben fog segíteni az Elementor, mint az egyik leggyakrabban alkalmazott oldalépítő, és ezt ismered meg ennek a videónak a segítségével.

Megismertetlek az egyik legkedveltebb és leginkább felhasználóbarát oldalépítő eszközzel, az Elementorral. Nagyon hasznos és részletes tananyag, amely után olyan oldalakat építesz, amilyet csak akarsz!

A bővítmények abban lesznek a segítségedre, hogy egyéb számos többletfunkcióval fel tudod majd “öltöztetni” a honlapodat, amit alapból a sablon vagy az oldalépítő segítségével még nem tudna. Ajánlásokat kapsz számos pluginra felhasználási célonként (SEO, gyorsítás, biztonság, stb.). 

Végül, de nem utolsósorban olyan tippeket, oldalak elérhetőségét adom meg, amiket a weboldalkészítők használnak, (tehát nagyon hasznosak!), de nem szoktak ezekről beszélni….

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

kurzus 8

Keresőoptimalizálás (SEO)

Így optimalizáld weboldaladat, hogy egyre előrébb kerüljön a találati listán! A kurzus során bemutatásra kerül a SEO 3 fő alappillére külön-külön is részletesen sok gyakorlati tippel.

Keresőoptimalizálás (SEO)

6 videó - 2 óra
tovább

kurzus 9

Google Analytics

Ha már van weboldalad, tudd meg, mi történik rajta! Ebben fog segíteni az Analytics eszköze. Bekötési útmutató és weboldal elemzés sok-sok információval. Minden weboldal tulajdonosnak erősen ajánlott! 🙂

Google Analytics

8 videó - 3 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.