6

Téma

8

Videó

Haladó

Szint

Időtartam

26.990 Ft

42.000 Ft

ár

A képzésről

“Google Analytics” című képzés abban lesz segítségedre, hogy számos információt megtudj a weboldaladról. Mert ugye nem elég, hogy elkészült, és nem azért készült, hogy legyen… Vevőket szeretnél rajta keresztül szerezni, és piackutatás vagy egyéb közvéleménykutatás nélkül, nem sok mindent tudsz róluk. 

De íme, itt ez a  remek Google eszköz, ami ráadásul még ingyenes is, csak hozzá kell kötnöd a weboldaladhoz, és már “szállítja” is a szükséges információkat. Kik ők, honnak jönnek, milyen oldalakat néznek? – erre és sok minden másra választ kapsz majd a segítségével.

A képzés tartalma:

  • 8 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

Nem lesz meglepő, de az Analytics használata leginkább azoknak lesz hasznos, akik weboldalt üzemeltetnek és szeretnék látni, mi történik ott. Számos monitoringozási lehetőségre ad lehetőség a felület, amely egyébként ingyenes, így számos információtól esik el, aki nem él ezzel a lehetőséggel.

Képzés módja?

A képzés  8 videóban mutatja meg a Google Analytics felületét és használatát. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Ha van weboldalad, nem lennél kíváncsi mi történik rajta? Kik a vevőid és honnan jönnek? Milyen oldalakat néznek? Erre és sok mindenre választ ad az Analytics és ezen keresztül az 1. videó.

Technikai segédlet videó formájában, aminek a segítségével létrehozod majd a fiókodat.

Ne ijedj meg, ha ezt most nem érted. Ebből a videóból megtudod mi ez és  miért kell. Mutatom a részleteket sok magyarázattal.

Megismerjük az Adminisztráció felületét, és magát a fiók felépítését, az abban lévő funkciókat. Majd a a lehetséges jelentések közül a “Valós idejű jelentések”-et kielemezzük.

“Közönség” és “Ügyfélszerzés” – a további lehetséges elemzési felületek, sok információval a weboldaladról és annak folyamatairól. Érdemes jól megismerni.

“Viselkedés” és “Konverziók” – ez a 2 opció zárja a Jelentések felületet, amiből többek között, kiderül milyen tartalmakat néznek végig a honlapodon, és teljesülnek-e a kitűzött céljaid. 

Ha már korábbi kurzusokon elsajátítottad a remarketing fogalmát, tudod, milyen fontos, hogy ismerd és kategorizáld a számodra releváns célcsoportokat. Ebben fog segíteni ez a funkció neked az Analytics-ben.

A weboldalon végrehajtott célok mindenkinél más. Lehet az egy pdf letöltés, de lehet egy oldalmegtekintés is. Ezek meghatározása és beállítása fontos, mert ebből fogod tudni, hogy jól működik-e a honlapod. Ezt itt állítjuk be az Analytics segítségével.

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

Kurzus 2

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

Facebook üzleti célokra történő használatának megismerése, a felület lehetőségeinek bemutatása, oldalkezelés, posztolási ötletek és sok minden más.

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

10 videó - 3 óra
tovább

kurzus 4

üzleti instagram 1x1

Instagram használata üzleti célokra. Miért jó egy vállalkozásnak, ha az Instagramon is jelen van. Egy oktatóanyag arról, mire és milyen eszközökkel lehet ennek lehetőségeit kihasználni.

üzleti instagram 1x1

7 videó - 2 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.