google ads display hirdetések

7

téma

7

Videó

Haladó

Szint

Időtartam

24.990 Ft

40.000 Ft

ár

A képzésről

“Google Ads displayhirdetések” című képzés egy komplex és átfogó tudást ad mindazoknak, akik a Google rendszerében szeretnének hirdetni, és különböző weboldalakon megjelenni a hirdetésükkel. A Google hirdetési rendszere sokféle típusú hirdetési formára ad lehetőséget. A képzés elején erről kap a hallgató rövid áttekintést, majd ezt követően a Google Ads displayhirdetés-készítést ismerheti meg a gyakorlatban. 

A képzés segítségével a vállalkozásodnak önálló Google Ads fiókja lesz, amelyben bármikor a későbbiekben tudsz kampányokat elindítani és kivitelezni (nemcsak kereső-, hanem YouTube vagy Gmail hirdetéseket is akár). A képzés alatt konkrét hirdetési kampányt hozzunk létre lépésről-lépésre lekattintva, sok gyakorlati tanáccsal és beállítási javaslattal.

A képzés tartalma:

  • 7 db videó (korlátlan hozzáféréssel!)
  • írásos tananyag (PDF)
  • 0,5 óra ingyenes telefonos konzultáció (1 éven belül bármikor felhasználható)

A képzés elvégzése után képes leszel:

Kinek szól a képzés?

Minden vállalkozás-, weboldal-, valamint webshop tulajdonosnak, marketingesnek. Gyakorlatilag mindenkinek szól, aki szeretne Google hirdetéseket futtatni. Aki online marketinggel foglalkozik, javasolt legalább ezt az online eszközt behatóbban megismerni. 

Képzés módja?

képzés  7 videóban mutatja meg a Google display hirdetéskészítést. A videón bemutatott prezentációt PDF formátumban is megkapja a megrendelő. A videók egyszerre, az írásos anyaggal egy csomagban kerülnek elküldésre a megrendelés és fizetést követően. 

A kurzus menete

Gondoltad volna, hogy a G-mail fiókodba  kapott hirdetést is a Google Ads fiókból kell elindítani? Általános áttekintés az egyes Google kampánytípusokról.

Ha még nem rendelkezel Google Ads fiókkal, ez egy hasznos videó lesz, hogyan indulj el. Ez lesz az 1. lépés, bármilyen Google hirdetést szeretnél elkészíteni.

A Google fiókba belépve egy sor funkciót és menüpontot fogsz látni. De mi mire használható-, mit hol fogsz tudni megnézni? Külön megnézzük azokat a menüpontokat, amelyeket a display hirdetések készítésénél és kezelésénél kell majd használnod.

Megmutatom, hogy a display hirdetések milyen logika mentén működnek, és neked hirdetőként hogyan kell majd gondolkodnod az elkészítésükkor.

Egy display hirdetési kampány elkészítése a gyakorlatban lépésről-lépésre.

Egy nagyszerű lehetőség, hogyan készíts majd gyorsan és egyszerűen hirdetést az Ads segítségével anélkül, hogy többféle méretre terveznéd le a kreatívot.

A display hálózaton is alkalmazott megoldás a remarketing kampány. Megismered ezt a “bűvös” szót és a hozzá kapcsolódó hirdetési formát, ami az egyik leghatékonyabb online lehetőség.

Kész vagy, kezdhetünk?

További kurzusok

ezek is érdekelhetnek :

Kurzus 2

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

Facebook üzleti célokra történő használatának megismerése, a felület lehetőségeinek bemutatása, oldalkezelés, posztolási ötletek és sok minden más.

Ismerd meg a Facebook üzleti oldalát! (Alapok)

10 videó - 3 óra
tovább

kurzus 4

üzleti instagram 1x1

Instagram használata üzleti célokra. Miért jó egy vállalkozásnak, ha az Instagramon is jelen van. Egy oktatóanyag arról, mire és milyen eszközökkel lehet ennek lehetőségeit kihasználni.

üzleti instagram 1x1

7 videó - 2 óra
tovább

PONT – PROFI ONLINE TANFOLYAM

Ez Győr első online marketing témában szervezett  képzése, amely a teljes online eszközpalettát komplex módon mutatja be. Nem egy előadás, hanem egy workshop-sorozat, amelynek minden egyes óráján gyakorlati képzés keretében sajátítják el és tanulják meg a részvevők az online marketinget A-tól Z-ig.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj vagy küldj üzenetet!

Telefon: +36 30 533 6031

E-mail: info@profi-online-tanfolyam.hu

Kövess minket Facebookon is!

ÍGY TALÁLOD MEG A HELYSZÍNT!

NÁDOR IRODAKÖZPONT KFT.

H-9024 Győr, Kálvária u. 1-3.

GPS-koordináták:
Latitude : 47.680515 | Longitude : 17.632702

 

Profi Online Tanfolyam – Pont itt, pont Neked!

Copyright ©2023 ONLINE-MARKETING TANFOLYAM - GYŐR. School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.